Buiting Staalbouw

Logo-Buiting

Montage

Veiligheid & kwaliteit

Nauwe samenwerking

Bij ons staat veiligheid en kwaliteit altijd centraal in onze montageprocessen. Na het conserveren van het staal, wordt het gemonteerd door onze eigen staalbouwmonteurs. Onze montageleiders werken nauw samen met onze klanten om een montageplan op te stellen en de logistiek af te stemmen. Zij bereiden de montageploegen voor op hun opdrachten en sturen hen in volledige ingerichte montagebussen naar verschillende bouwlocaties door heel Nederland.

Zekerheid

Al onze staalbouwmonteurs zijn in het bezit van minimaal een VCA-certificaat, een heftruckbewijs, een hoogwerker certificaat én een flinke portie ervaring. Dit garandeert een veilige en verantwoorde montage. Elke montageploeg wordt aangevoerd door een ploegleider. Deze ploegleider staat in contact met de projectleider en de montageleider om alles soepel te laten verlopen.

In drukke tijden maken we gebruik van extern ingehuurde montageploegen die aan dezelfde kwalificaties voldoen als onze eigen monteurs. Ook deze ploegen worden aangestuurd en begeleid door onze eigen montageleiders. Zo kunnen we onze klanten efficiënt en kwalitatief hoogstaand werk garanderen.

Vragen?

Heeft u een vraag over het montageproces of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons team. Dit kan telefonisch via 0570 – 53 10 10 of door het formulier in te vullen op de contactpagina. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.