Buiting Staalbouw

Logo-Buiting

Diensten

Buiting Staalbouw Diensten

Calculatie

Bij ons staat de klant centraal. Wij stellen alles in het werk om u als klant tevreden te stellen met het eindresultaat van het project. Wanneer we een offerteaanvraag ontvangen, kijken we verder dan alleen het berekenen van de prijs van de gewenste diensten. We denken graag met onze klanten mee om te kijken of er mogelijkheden zijn om het project te optimaliseren of om slimmere aanpakken te vinden. Het zoeken naar oplossingen zit in ons DNA en we delen graag onze expertise om tot het beste resultaat te komen.

Engineering en projectleiding

Na ondertekening van de overeenkomst wordt de opdracht overgedragen aan een ervaren projectleider, die het project zorgvuldig begeleidt. De projectleider wordt bijgestaan door een team van deskundige tekenaars, constructeurs en montageleiders. Onze projectleiders zijn goed opgeleide technici met uitgebreide ervaring in de staalbouw. Ze fungeren als het aanspreekpunt voor de klant gedurende het gehele (bouw)proces.

Productie en conservering

Wij hebben twee productielocaties, in Broekland en Almelo. Hier worden constructies efficiënt geproduceerd volgens de NEN-EN 1090-1/2 richtlijnen inclusief CE keurmerk. Beide locaties hebben goed uitgeruste werkplaatsen met moderne machines, goed opgeleide constructiewerkers en gecertificeerde lassers. Na de productie wordt het staal geconserveerd door  gerenommeerde metaalbeschermingsbedrijven.

Montage

Nadat het staal is geconserveerd, wordt het gemonteerd door ons eigen team van ervaren staalbouwmonteurs. Onze montageleiders werken samen met onze klanten om een montageplan op te stellen en de logistiek af te stemmen. Zij zorgen er ook voor dat onze montageploegen goed voorbereid zijn op de opdrachten en sturen hen naar verschillende bouwlocaties in heel Nederland.