Buiting Staalbouw

Logo-Buiting

Calculatie

Klantgestuurd en op basis van de wensen van de klant

Aanpak

Bij ons staat de klant centraal. Wij zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat van het project. Wanneer een klant bij ons een offerte aanvraagt, denken wij verder dan alleen het omzetten van hun wens naar een prijs. Vanaf het begin denken wij mee om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om zaken te optimaliseren of om slimmere aanpakken te vinden. Wij zoeken altijd naar oplossingen en delen graag onze kennis en ervaring.

Buiting staalbouw
Buiting staalbouw - Calculatie

Calculatieproces

Tijdens het calculatieproces betrekken wij vaak onze project- en montageleiders. Op deze manier kunnen we onze expertise vroegtijdig inbrengen en ervoor zorgen dat het project efficiënt wordt uitgevoerd. Hierdoor kunnen we ons samen met de klant onderscheiden en neemt de kans om de opdracht binnen te halen toe. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om al in het offertestadium samen met ons een bouwteam te vormen. Samen kunnen we dan de beste prijs-kwaliteitsverhouding realiseren en het project binnen de gestelde periode en het afgesproken budget afronden.

Diensten

Onze diensten houden niet op bij de calculatie. We hebben uitgebreide ervaring in engineering en projectleiding, productie en conservering en montage. Van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van het project, zijn we er om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Onze denkwijze van meerwaarde creëren loopt als een rode draad door ons hele bedrijf. We zijn er trots op dat we klanten kunnen voorzien van de best mogelijke oplossingen en diensten en we streven ernaar om onszelf te blijven verbeteren.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over calculatie of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Ons calculatieteam staat u graag te woord. U kunt hen telefonisch bereiken via 0570 – 53 10 10. Daarnaast is het ook mogelijk om een vraag achter te laten op onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.