Buiting Staalbouw

Logo-Buiting

Engineering en projectleiding

Grote en complexe projecten zijn onze specialiteit

Één aanspreekpunt

Na ondertekening van de overeenkomst, wordt de opdracht toevertrouwd aan één van onze ervaren projectleiders. Zij begeleiden het project met de grootste zorg en worden daarbij ondersteund door een team van deskundige tekenaars, constructeurs en montageleiders. Onze projectleiders zijn goed opgeleide techneuten met veel ervaring in de staalbouw. Gedurende het hele (bouw)proces fungeren zij als het aanspreekpunt voor de klant.

Voor de engineering werken wij met eigen goed opgeleide tekenaars en constructeurs. Voor statische hoofd- en detailberekeningen maken we gebruik van de nieuwste technosoft 2D rekensoftware, SCIA 3D rekenen en IDEA.

Calculatie

Hoe gaan we te werk?

Door engineering worden BIM-modellen van de staalconstructie gemaakt met behulp van Tekla Structures, een 3D-modelleringstool. De gehele staalconstructie wordt tot in detail in 3D uitgewerkt. Dit stelt ons in staat om aanzichten. plattegronden, doorsnedes en details te genereren. Als het model definitief is, worden op basis hiervan werkplaatstekeningen en NC-files gegenereerd voor de aansturing van onze NC-machines. We kunnen de 3D-modellen uitwisselen door middel van verschillende formats, waaronder 3D-dwg en ifc-bestanden. We delen onze 3D-modellen ook graag met onze klanten via Tekla BIMsight, een gratis applicatie van Tekla. 

Voor de hele grote en complexe projecten werken we graag samen met externe gerenommeerde ingenieursbureaus. Zo weten we zeker dat we ook bij de meest complexe projecten de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over engineering en projectleiding of meer informatie willen, neem dan gerust contact op met ons team. Onze projectleiders staan u graag te woord. U kunt hen telefonisch bereiken via 0570 – 53 10 10. Daarnaast is het ook mogelijk om een vraag achter te laten op onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.