Buiting Staalbouw

Logo-Buiting

veiligheid

Bij Buiting staat veiligheid en kwaliteit centraal in de werkwijze, altijd en overal.

Veiligheid wordt gewaarborgd door opleidingen, VCA certificering en voortdurende aandacht hiervoor van directie en management.

Al onze medewerkers hebben een heftruckrijbewijs, hijsbewijs en de monteurs aanvullend een hoogwerker certificaat teneinde een veilige werksituatie te creëren.

We hebben de focus op het creëren van een veilige werkomgeving en nog belangrijker het verbeteren en verhogen van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers op de werkvloer en in de montage. Pas als men zich bewust is van de risico’s kunnen de risico’s ondervangen worden.

Kwaliteit

Binnen ons productieproces hebben we speciaal aandacht voor het beheersen van lassen als een speciaal proces. Dit wordt gewaarborgd door gecertificeerde lassers overeenkomstig NEN-EN-9606-1 onder directe begeleiding van een IWE/IWT -lasingenieur (International Welding Engineer/Technoligist) en een viertal gecertificeerde lascoördinatoren RWC-B en S (Responsible Welding Coordinator Basic/Specific). Bovendien beschikken wij over  eigen interne NDO/NDT inspecteurs MT/UT (Magnetic/Ultrasonic Testing) level 2 die de beoogde laskwaliteit voortdurend bewaken.

Buiting staalbouw - Lassen

EBN Certification VCA 2024

Certificering lasser volgens EN287/288 (EN-ISO 3834).