Buiting Staalbouw

Logo-Buiting

Constructiewerker / lasser

Almelo/Broekland

Wat ga je doen?

Werken bij Buiting Staalbouw betekent dat jij betrokken zult zijn bij de realisatie van de meest iconische bouwwerken in Nederland. Of het nu gaat om de “optopping” van de A’dam Tower in Amsterdam of een “bollenluifel” in het centrum van Utrecht. Wij draaien onze hand niet om voor een complexe uitdaging! Jij ook niet? Lees dan snel verder.

Vooronze werkplaatsen in Almelo en Broekland  zijn we op zoek naar een constructiewerker/lasser. In deze functie maak je aan de hand van de tekening de onderdelen voor de constructies. Deze losse onderdelen hecht of las jij vervolgens aan elkaar. Geen “rechttoe rechtaan” of seriewerk en daardoor is iedere dag anders en uitdagend!

Wat we je bieden

Als constructiewerker/lasser bij Buiting Staalbouw heb je een baan met veel uitdaging en afwisseling. Maar wat werken bij ons echt speciaal maakt, zijn de altijd bijzondere projecten waar je aan zult werken.

Wat je verder van ons mag verwachten:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.400 en € 3.600 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract.
  • 25 vakantiedagen.
  • 13 adv-dagen.
  • Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
  • En natuurlijk een jaarlijkse bouwvak BBQ, kerstborrel en diverse bedrijfsuitjes!

Wat we vragen

Jij bent technisch goed onderlegd en gaat uitdagingen niet uit de weg. 

Daarnaast vragen we:

  • Een (technische) mbo-opleiding niveau 3 of 4, bijvoorbeeld Constructiewerker of Werktuigbouwkunde.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur in de staalbouw.
  • In staat zijn om (complexe) tekeningen te lezen

 

Natuurlijk ben jij iemand die goed in teamverband kan werken en houd je van diversiteit en afwisseling in je baan!

Denk jij nu: “Dit is mijn droombaan, maar ik heb geen technische opleiding en/of geen relevante werkervaring”? Neem dan zeker alsnog contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Talenten benutten, ambities vormgeven en kennis vergroten, dat is waar wij voor staan!

Wie zijn we?

Buiting Staalbouw is dé specialist op het gebied van complexe staalbouw. We zijn actief in de utiliteits- en woningbouw, de infra, de industrie en het reclamesegment. Dit doen we met ruim 150 enthousiaste collega’s! We hebben alles zelf in huis, van calculatie tot montage en alles wat daartussen zit.

We beschikken over twee mooie vestigingen in Broekland en Almelo. Beide locaties hebben een modern kantoor en een goed uitgeruste werkplaats.

Werken bij Buiting Staalbouw betekent werken in een omgeving waar oog is voor de mens. Persoonlijke ontwikkeling en opleiden staan bij ons hoog in het vaandel! Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel op de functie van constructiewerker/lasser.

Wil je graag eerst nog wat meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 06 22 59 35 56.

Vragen?

Stuur ons gerust een berichtje, wij helpen je graag met het beantwoorden van al jouw vragen.
Whatsapp

Direct solliciteren