Buiting B.V. is een middelgroot modern uitgerust staalconstructiebedrijf. Een bedrijf dat zich onderscheidt door te opereren als een betrouwbare en flexibele leverancier, met een hoge kwaliteitseis ten aanzien van het afgeleverde werk tegen een concurrerende prijs. Dit kunnen we, omdat bijna alle bewerkingen in eigen bedrijf worden uitgevoerd. Het bedrijf is VCA, SNS en MVO  gecertificeerd. Met 1 IWE-lasingenieur, 4 RWC-lascoördinatoren en 1 NDO/NDT-inspecteur zijn wij in staat te voldoen aan de kwaliteitseisen overeenkomstig de NEN-EN-ISO 3834 en willen we zelfstandig invulling geven aan de minimale vereisten van het CE keurmerk in uitvoeringsklasse 4. Buiting is lid van de metaalunie en de SNS en daarnaast medeoprichter en participant in het OBM (opleidingsbedrijf metaal)

Bij Buiting B.V. staat de mens centraal. Wij hebben ons als doel gesteld om voortdurend aandacht te houden voor de mensen binnen onze organisatie. Dit uit zich o.a. in het voortdurend opleiden en begeleiden van de mensen. Deze positieve aandacht resulteert in een stelselmatig laag ziekteverzuim en een gering personeelsverloop. Dit laatste is zeker een voorwaarde om op een krappe arbeidsmarkt een kwalitatieve groei te realiseren.

We willen onze klanten ontzorgen door in een vroeg stadium actief mee te denken in efficiënte oplossingen, deze oplossingen worden vervolgens gerealiseerd middels ver doorgevoerde automatisering waardoor een kwalitatief goed product volgens planning geleverd kan worden.