Buiting beschikt over 2 productielocaties.

De hoofdvestiging is gevestigd in Broekland, Broekland bevind zich in de driehoek tussen Zwolle, Deventer en Raalte.  De vestiging in Broekland beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats van 8000 m2 met moderne NC-gestuurde machines welke een directe koppeling hebben met de tekenkamers van zowel Broekland, Almelo als Schagen. We hebben hier een hijscapaciteit tot 10 ton met een hijshoogte van ca. 6 mtr.

 

De tweede vestiging bevindt zich in Almelo waar in 2009 een nieuwe productielocatie is gesticht op het XL-business park met een directe ontsluiting aan de A35 en een laad/loskade aan het Twentekanaal. Buiting heeft hier een werkplaats van 8000 m2 op een terrein van 20.000m2 zodat er ook buiten op het terrein voldoende ruimte is om montageprojecten voor te bereiden of af te monteren.

Ook de productielocatie in Almelo beschikt over moderne NC-gestuurde machines welke een directe koppeling hebben met de tekenkamers van zowel Broekland, Almelo als Schagen

De vestiging in Almelo is ruim opgezet zodat grote lassamenstellingen gemaakt kunnen worden, we hebben hier een hijscapaciteit tot 50 ton met een hijshoogte van ca. 10 mtr.

Zowel op onze vestiging in Almelo als onze vestiging in Broekland zijn lascoördinatoren aanwezig om de kwaliteit van het laswerk te waarborgen. Verder zijn op beide vestigingen projectleiders (Hbo’ers) gestationeerd die meekijken in de projecten die ter plekke geproduceerd worden, dit mede om de kwaliteit te waarborgen die we gewend zijn te leveren.

Machinepark

Buiting beschikt op beide locaties over moderne CNC gestuurde machines.

Boor/zaagstraat

Pons/knipmachine

Snij-Las robot op beide locaties

Snij-automaten: 6 x 2 meter, zowel Plasma als Autogeen