Buiting Staalbouw

Logo-Buiting

Ervaren staalbouw monteur

Almelo - Broekland

Wat ga je doen?

Ben jij al een tijdje werkzaam in de staalbouw maar nu toch echt op zoek naar meer uitdaging? Lees dan snel verder.

Voor één van onze montageteams zijn we zoek naar een ervaren monteur. Het betreft een zeer uitdagende en afwisselende functie met een uitstekend salaris tussen de € 2.600 en € 3.600 bruto per maand. Samen met jouw team ga je op pad en monteer je aan de hand van tekeningen en montage instructies de complexe staalconstructies.

Werken bij Buiting Staalbouw betekent dat jij betrokken zult zijn bij de realisatie van de meest iconische bouwwerken in Nederland. Of het nu gaat om de “optopping” van de A’dam Tower in Amsterdam of een “bollenluifel” in het centrum van Utrecht. Geen “rechttoe rechtaan” of seriewerk en daardoor is iedere dag anders en uitdagend.

Wat we je bieden

Buiting Staalbouw is dé specialist op het gebied van complexe staalconstructies! Talenten benutten, ambities vormgeven, kennis vergroten en een fijne werksfeer met respect voor iedere medewerker! Dat is waar wij voor staan. 

Wat je verder van ons mag verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.600 en € 3.600, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract!
 • 25 vakantiedagen.
 • 13 adv-dagen.
 • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting voorman.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden.
 • Een zeer uitdagende functie bij dé specialist in complexe staalbouw!
 • En natuurlijk een jaarlijkse bouwvak BBQ, kerstborrel en diverse bedrijfsuitjes.

Wat we vragen

Jij bent technisch goed onderlegd en gaat uitdagingen niet uit de weg. 

Daarnaast vragen we:

 • 2-3 jaar werkervaring in de staalbouw.
 • Mbo werk- en denkniveau.
 • BMBE lasdiploma (booglassen met beklede elektrode).
 • Beschikking over leidinggevende capaciteiten.
 • Een geldig VCA-certificaat, Hoogwerker certificaat en Veilig Hijsen certificaat of de bereidheid deze te behalen, uiteraard op onze kosten.

 

Natuurlijk ben jij iemand die goed in teamverband kan werken en houd je van diversiteit en afwisseling in je baan!

Denk jij nu: “Dit is mijn droombaan, maar ik heb geen technische opleiding en/of geen relevante werkervaring”? Neem dan zeker alsnog contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Talenten benutten, ambities vormgeven en kennis vergroten, dat is waar wij voor staan!

Wie zijn we?

Buiting Staalbouw is dé specialist op het gebied van complexe staalbouw. We zijn actief in de utiliteits- en woningbouw, de infra, de industrie en het reclamesegment. Dit doen we met ruim 150 enthousiaste collega’s! We hebben alles zelf in huis, van calculatie tot montage en alles wat daartussen zit.

We beschikken over twee mooie vestigingen in Broekland en Almelo. Beide locaties hebben een modern kantoor en een goed uitgeruste werkplaats.

Werken bij Buiting Staalbouw betekent werken in een omgeving waar oog is voor de mens. Persoonlijke ontwikkeling en opleiden staan bij ons hoog in het vaandel! Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel op de functie van (Ervaren) Staalbouw monteur. Wil je graag eerst nog wat meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 06 22 59 35 56.

Vragen?

Stuur ons gerust een berichtje, wij helpen je graag met het beantwoorden van al jouw vragen.
Whatsapp

Direct solliciteren