Buiting Staalbouw

Logo-Buiting

Calculator

Broekland / Almelo

Wat ga je doen?

Ben jij een gedreven en technisch onderlegde professional met ervaring in de metaalsector? Wil je graag werken aan uitdagende projecten en deel uitmaken van een hecht team? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

 

Als calculator bij Buiting Staalbouw werk je samen met 2 collega’s en heb je een nauwe samenwerking met het team van projectleiders. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen en berekenen van offertes, orders en nacalculaties. Je hebt veel contact met enerzijds de klanten om hun wensen duidelijk te krijgen en anderzijds met onze leveranciers over hun prijzen en mogelijkheden.

Wat we je bieden

Als calculator heb je een baan met veel uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid. 

Wat je verder van ons mag verwachten:

  • Een aantrekkelijk maandsalaris tussen de €3.000 en € 4.500 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een jaarcontract, die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
  • Een winstuitkering.
  • Een laptop en telefoon van de zaak.
  • Afhankelijk van je woonplaats een standplaats op onze vestiging in Almelo of Broekland.
  • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
  • En natuurlijk een jaarlijkse Bouwvak BBQ, Kerstborrel en diverse bedrijfsuitjes!

Wat we vragen

Om succesvol te zijn in deze rol, beschik je over een afgeronde MBO-4 opleiding en heb je aantoonbare technische kennis, en ervaring in de metaalsector. Daarnaast ben je communicatief sterk en beschik je over uitstekende sociale vaardigheden.

 

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zoeken daarom een kwaliteitsbewuste professional die zelfstandig kan werken en een gezond verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Een no-nonsense mentaliteit sluit perfect aan bij onze bedrijfscultuur.

Wie zijn we?

Buiting Staalbouw is dé specialist op het gebied van complexe staalbouw. We zijn actief in de utiliteits- en woningbouw, de infra, de industrie en het reclamesegment. Dit doen we met ruim 150 enthousiaste collega’s! We hebben alles zelf in huis, van calculatie tot montage en alles wat daartussen zit.

We beschikken over twee mooie vestigingen in Broekland en Almelo. Beide locaties hebben een modern kantoor en een goed uitgeruste werkplaats.

Werken bij Buiting Staalbouw betekent werken in een omgeving waar oog is voor de mens. Persoonlijke ontwikkeling en opleiden staan bij ons hoog in het vaandel! Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel op de functie van constructiewerker/lasser.

Wil je graag eerst nog wat meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 06 22 59 35 56.

Vragen?

Stuur ons gerust een berichtje, wij helpen je graag met het beantwoorden van al jouw vragen.
Whatsapp

Direct solliciteren